Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

 

Ridsporten i Almedalen

Äkta hästkrafter får människor att må bra. Den 1 juli är det Idrotten som står i centrum under Almedalsveckan på Gotland. Svenska Ridsportförbundet finns på plats bland annat för att med idrottsrörelsens stöd driva frågan om ridsport som friskvård. >> Läs mer

Verktygslåda för unga på väg

Inom kort kommer verktygslådan ”Trygg i stallet” att landa i föreningens brevlåda! Verktygslådan är fylld med tips, idéer och övningar så att ni på ett enkelt sätt kan arbeta med trygghetsfrågorna i er förening. Lådan har tagits fram av Svenska Ridsportförbundets Centrala Ungdomssektion i samarbete med bland andra Friends.


Välkommen till oss

En ny folder  hälsar välkommen till Svenska Ridsportförbundet och berättar om värdet att vara medlem i en förening. Foldern är en del i materialet "Vår ridklubb" som är en verktygslåda för föreningsutveckling. "Vår Ridklubb" ger tips och idéer som kan göra det ideella arbetet  tydligare och enklare.>> Läs mer


Antal domare vid dressyrtävling

Uppgifterna uppdaterade 27 maj 2015. >> Läs mer(pdf)


Ponny-EM

Ponny-EM arrangeras på Ribersborg i Malmö den 5-9/8.  Se europas bästa ponnyekipage i hoppning, dressyr och fälttävlan.

NM i körning

NM i Sportkörning, Vaggeryd 16-19/7. Här finns info och en affisch att printa ut och sprida för att berätta för fler.

En film om engagemang

Hagfors-Uddeholms Ridklubb  i Värmland är en liten klubb med ett stort hjärta. Vi har fångat det ideella engagemanget och kärleken i till hästen i en kort film. Sprid den gärna i era kanaler!


RGB on Tour

En film som ger en unik inblick i vardagen för Rolf-Göran Bengtsson. Häng med honom från barndomens Södra Sandby till den yppersta ryttareliten.


Hästkunskap Cup 2015

Tävlingen för digsom är mellan 13-18 år och duktig på hästkunskap.