Funktionärer


Vi hoppas att du kommer att uppskatta årets aktiviteter som medlem i föreningen. Vi är en ideell förening med begränsade resurser, men vi hoppas kunna växa och utvecklas genom gemenskap, glädje och sammanhållning för ryttare i alla discipliner och åldrar. Vi erbjuder träningar och arrangerar tävlingar i hoppning, dressyr och fälttävlan.

Vi är helt beroende av våra tävlingar då de är en stor inkomstkälla för föreningen. Dessa inkomster hjälper i hög grad till med att hålla nere priset på våra aktiviteter så att så många som möjligt kan utöva vår underbara sport. För att arrangera tävlingar behövs det ideell hjälp.

Föreningsverksamheten är inte vinstdrivande, alla intäkter går tillbaka till medlemmarna.
Klubben satsar varje år stora belopp på sina framgångsrika lag i alla tre discipliner samt återinvesterar i tävlingsverksamheten för att öka kvalitén på evenemang som anordnas.

Det är uppskattat att du som aktiv medlem ställer upp som funktionär inför och under tävlingar. Är du vårdnadshavare till barn under 15 år kan du som målsman behöva hjälpa till, p.g.a. säkerhetsskäl, (gärna tillsammans med ditt barn). 

Inför och under tävling finns olika arbetsuppgifter som t.ex. cafeteria, parkering, hinderbyggnad, städning, sekretariat, in- och utsläpp till tävlingsbanan mm. vilket betyder att du inte behöver ha särskilda förkunskaper för att bemanna posterna. Du behöver inte heller fatta några tävlingsbeslut. Har du några frågor, kontakta respektive sektion eller maila tavling@mantorpsryttarna.com

Kontakta gärna olika respektive sektion/tävlingledare. 

Vi försöker ordna exempel clinics/kurser, subventionerad träning, resa till Globen/Scandinavium eller liknande, lite förmånligt för våra funktionärer.Tack på förhand!!

Välkomna till härliga tävlingsår!