Funktionärer

 

 

 

Hej och varmt välkomna till Mantorpsryttarna hoppas du ska känna dig som en i gänget!!
Vi hoppas att du kommer att uppskatta årets aktiviteter som medlem i föreningen. Vi är en ideell förening med begränsade resurser, men vi hoppas kunna växa och utvecklas genom gemenskap, glädje och sammanhållning för ryttare i alla discipliner och åldrar. Vi erbjuder träningar och arrangerar tävlingar i hoppning, dressyr och fälttävlan.
Vi är helt beroende av våra tävlingar då de är en stor inkomstkälla för föreningen. Dessa inkomster hjälper i hög grad till med att hålla nere priset på våra aktiviteter så att så många som möjligt kan utöva vår underbara sport, Och de betalar även våra lag och lagpeng. För att arrangera tävlingar behövs det ideell hjälp.

Föreningsverksamheten är inte vinstdrivande, alla intäkter går tillbaka till medlemmarna. Klubben satsar varje år stora belopp på sina framgångsrika lag i alla tre discipliner samt återinvesterar i tävlingsverksamheten för att öka kvalitén på evenemang som anordnas.
Det är önskar att du som aktiv medlem ställer upp som funktionär inför och under tävlingar. Föreningen kommer att behöva din hjälp under iallafall två tillfällen under 2020. Är du vårdnadshavare till barn under 15 år ska du som målsman, p.g.a. säkerhetsskäl, bemanna de olika posterna (gärna tillsammans med ditt barn).